19
تاسیس دانشگاه بدون مجوز به همراه ادعاهای گزاف

علیرضا آزمندیان و ادعایی نه چندان جدید، اما عجیب

  • کد خبر : 7241
  • 03 خرداد 1400 - 14:18
علیرضا آزمندیان و ادعایی نه چندان جدید، اما عجیب
استفاده از عناوین پرطمطراق و برانگیختن احساسات، عامل مهمی در پاگرفتن این قبیل دانشگاه‌هاست. شاید روانشناسان بتوانند توضیح دهند که چه خلأها و تعارضات درونی موجب می‌شود که افراد دست‌خوش این گونه عناوین و جوسازی‌ها شوند.

علیرضا آزمندیان یکی از سخنرانان انگیزشی است که در دو دهۀ گذشته مشغول برگزاری دوره‌های آموزشی و فروش پکیج‌های مربوط به موفقیت بوده است. او به عنوان خبرنگار صدا و سیما به آمریکا رفت، ولی بعد از 12 سال به ایران بازگشت و با عنوان دکتر آزمندیان به آموزش تکنیک‌های موفقیت و به قول خودش عرفان مدرن پرداخت. او خود را نه‌تنها مربی تکنیک‌های موفقیت، بلکه یک عارف به کمال رسیده می‌داند. سال‌ها پیش که کتاب تکنولوژی فکر را منتشر کرد، افکار خود را به نام عرفان مدرن معرفی کرد.

به گزارش بهداشت معنوی؛ آزمندیان اخیراً دست به کار جدیدی زده و از ایده‌ای به نام «دانشگاه نخبگان نوبل» رونمایی کرده است و خود را «بنیان‌گذار دانشگاه نخبگان نوبل» معرفی می‌کند.

فلسفۀ وجودی دانشگاه نخبگان نوبل این طور بیان شده است: «تربیت انسان‌هایی که هم در بعد مادی می‌درخشند و هم در کمال و عرفان می‌درخشند. شخصیت‌هایی که از هر نظر شگفت‌انگیز و بی‌نظیر‌اند و به معرفت رسیده‌اند و خدا به آنها عنایت ویژه دارد.»

هدف این دانشگاه تربیت افرادی است که بتوانند تکنولوژی فکر را آموزش دهند. بنیان‌گذار دانشگاه نخبگان نوبل می‌گوید: «بعد از 20 سال آموزش تکنولوژی فکر سعی کردم کسانی را تربیت کنم که استاد کمال و معرفت باشند و به تعلیم و تربیت دیگران بپردازند. از این رو، دوره جامع نخبگان نوبل را طراحی کردم.

علیرضا آزمندیان مدعی است که امروزه آوازۀ نوبل همه جا پیچیده و در دنیا درخشیده است. دورۀ نخبگان نوبل به یک دوره شگفت‌انگیز جهانی تبدیل شده که در دنیا نظیری ندارد.

اما دانشگاه نخبگان نوبل چیست؟ هرگز تصور نکنید که یک جایی به نام دانشگاه نخبگان نوبل وجود دارد. این فقط یک عنوان است برای برگزاری دوره‌های گران‌قیمت و ارضاء هیجانات کسانی که پول دارند و می‌خواهند احساس بزرگی و برتری عرفانی و علمی هم داشته باشند. دانشگاه نخبگان نوبل در واقع عنوان یک دورۀ آموزشی کوتاه‌مدت است که در هر سالن همایشی می‌تواند برگزار شود.

این دوره شامل 12 جلسه است که هر جلسه در حدود 5 ساعت طول می کشد و جمعه‌ها صبح برگزار می‌شود. این دوره از سال 1397 آغاز شده و تاکنون 4 دوره اجرا شده است. به نظر می‌رسد که عمدۀ مباحث این دوره، فن بیان و روش سخنرانی است؛ و البته کمی هم تمرین برای برگزاری دوره‌های «تکنولوژی فکر» و پاسخ به سؤالات و رفع اشکال افراد رهیافته به کمال و عارفی که قرار است به آموزش تکنولوژی فکر بپردازد.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که هیچ مجوزی به عنوان دانشگاه نخبگان نوبلی از سوی وزارت علوم یا نهادهای علمی کشور صادر نشده است و دوره‌هایی که با این عنوان برگزار می‌شود، هیچ اعتبار علمی و تأیید قانونی ندارد.

استفاده از عناوین پرطمطراق و برانگیختن احساسات، عامل مهمی در پاگرفتن این قبیل دانشگاه‌هاست. شاید روانشناسان بتوانند توضیح دهند که چه خلأها و تعارضات درونی موجب می‌شود که افراد دست‌خوش این گونه عناوین و جوسازی‌ها شوند.

لینک کوتاه : https://behdashtemanavi.com/?p=7241
  • 686 بازدید

ثبت دیدگاه

  1. فوق لیسانس روانشناسی ام سال ۹۸ در نوبل شرکت کردم بیست جلسه بود و یکسال طول کشید

    چیزی که مردم ما نیاز دارند شادی است چیزی که در نوبل بود و در هیچ جای دیگر برای من نبود. شرایطش فراهم شود دوباره میرم.مطالب کلاس گسترده و پراکنده بود کتاب و پکیج معرفی میشد و ما میخریدیم. اگر دنبال حال خوبی برو نوبل نه یکبار بارها و بارها کم کم زندگیت بهتر میشود نه یکباره به آرامی.

  2. شما هم یاد بگیرید و آگاه شوید به جای حسادت

  3. پس مردم چه کار کنند تا .آگاه شوند ، شعار بدهند؟

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت، در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.